opis izdelka

Akcija!
actitube filtri

ActiTube Filtri 100kom

12,00 9,99

To je odličen izdelek za ljudi, ki so bolj ozaveščeni o zdravju, ti filtri vam omogočajo, da uživate v kajenju, ne da bi “uničili pljuča”. Aktivno oglje v notranjosti Actitube filtra, filtrira  večino katrana in ostalih nezaželjenih snovi, kar povzroči okusnejše, hladnejše in blažje kajenje. Vedno uporabljajte belo keramično stran filtra proti plamenu. Poleg tega je priporočljivo kaditi počasi, z majhnimi dimi (puffs) za najboljše rezultate.

Kategorija:

Opis

Actitube

Z uporabo filtra z aktivnim ogljem ActiTube se velik del nevarnih snovi filtrira po aktivnem oglju in ne vdihava. Actitube vam s tem tudi ohladi dim in ustvari prijetno blag okus. Prav tako v veliki meri preprečuje grenki pookus v ustih. Ob pravilni uporabi se učinek pogosto zdi še močnejši. Da bi zagotovili najboljšo možno filtracijo, actiTube uporablja le najkakovostnejši aktivni oglje v obliki peletov (brez premogove breče) in popolnoma napolni filter (medtem ko v slabo napolnjenih filtrih dim išče pot okoli ogljika in zmogljivost filtracije se drastično zmanjša). Uporabljeni aktivni ogljik je rastlinskega izvora.

Učinki

– Okus se izboljša

– Pljuča so manj obremenjena

– Praskave mešanice dima so nežne

– Čisti dim kajenje je lažje

 

Opomba o uporabi: Če je temperaturna razlika med dimom in aktivnim ogljem prevelika, lahko to zamaši filter. Temparatura uporabe nad 5+ stopinj celzija.

 

VIRI: https://smart-smoking-shop.de/

Filtri Rolls: https://growking.si/kategorija-izdelka/headshop/filtri/filtri-rolls/

 

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke