HHC Pen Super Lemon Haze 1ml

49,95

V svet veselja vas vabimo s peresom  HHC, ki je izdelan iz vrhunskega destilata HHC in ravno pravšnje količine botaničnih terpenov, ki mu dajejo neverjeten okus slavnega okusa konoplje Super Lemon Haze.

 

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

HHC pen – Super Lemon Haze

 

V svet veselja vas vabimo s peresom  HHC, ki je izdelan iz vrhunskega destilata HHC in ravno pravšnje količine botaničnih terpenov, ki mu dajejo neverjeten okus slavnega okusa Super Lemon Haze.

HHC pero vas bo navdušil, s svojo priročnostjo, barvitostjo in uporabnostjo. Čeprav je izdelek namenjen ‘’enkratni uporabi’’ ima možnost polnjenja, tako da lahko ekstrakt uporabite do zadnjega vdiha.

Uporaba HHC peres je najhitrejši način, da občutite učinke HHC. Aktivne sestavine vstopijo v krvni obtok skozi pljuča, prvi občutki pa se pojavijo 10 minut po vdihavanju in trajajo približno 2 uri.

Napravo aktivirate tako, da naredite 5-7 praznih vpihov, dokler se ne začne izločati para.
Pri vdihavanju se ekstrakt HHC segreje in vstopi v keramično grelno spiralo za nadaljnje uparjanje.
Najboljši način za prvo uporabo vape peresa  je, da malo poskusite, nato pa povečujete količino vpihov, dokler ne dosežete želenega učinka.

Predlagana uporaba:

1. Vdihujte skozi napravo 2 sekundi.

2. Za boljšo absorpcijo zadržite hlape v pljučih nekaj sekund.

3. Izdihnite.

4. Ponovite in počakajte 10 minut.

5. Bodite pozorni na občutke v telesu in umu.

6. Po potrebi naredite več vdihov.

Ne priporočamo vdihavanja skozi napravo več kot 2 sekundi, saj lahko povzroči kašelj, ki je enak kašlju pri kajenju konoplje.

 

Odmerjanje:

Posamezniki z nizko toleranco naj se HHC lotijo previdno in ob prvi uporabi ne smejo uporabiti več kot 1-2 vpiha.

– Odmerjanje HHC za začetnike (nizka toleranca): 1-2 vpiha ob vsaki uporabi.
– Vmesno odmerjanje HHC (srednja toleranca): 3-4 vdihi na uporabo.
– Napredni uporabniki HHC (visoka toleranca): 5-6 vdihov na uporabo.

Občutljivost na kanabinoide je pri vsaki osebi drugačna, zato se lahko učinek in število vdihov za efekt HHC razlikujeta od osebe do osebe.

Kanabinoid HHC je psihoaktiven in vas lahko opoji, zato ga uporabljajte odgovorno.

Pogosta vprašanja

Kaj je HHC?
HHC (heksahidrokanabinol) je kanabinoid, ki ga najdemo v semenih in cvetnem prahu konoplje. Njegova molekularna zgradba se razlikuje od THC, čeprav uporabnikom omogoča izkušnjo, podobno THC.

 

Je HHC legalen?
V skladu z zakoni o konoplji HHC ni nadzorovana snov. Ker je HHC izdelan iz snovi, pridobljenih iz konoplje, lahko trdite, da bi moral biti HHC zakonit povsod, kjer je prodaja izdelkov iz konoplje zakonita. Vendar je zakonitost HHC še vedno zapletena, saj je tako nova in pravno siva.

Ali se s konopljo lahko?
Ko zaužijete odmerek HHC, se pojavijo občutki, podobni THC, vendar s splošnim sproščujočim občutkom. Uporabniki HHC običajno občutijo evforični “high”.

Ali je HHC močan?
HHC velja za približno 80 % močnejšega od THC.

Kakšni so učinki HHC?
Večina uporabnikov HHC poroča o srečnem in sproščujočem počutju uma in telesa, ki je podobno THC, z veliko manj paranoje in stranskih učinkov kot na kavču. Mnogi ga opisujejo kot bolj družabno in aktivno različico THC.

 

ALI OBSTAJA KAKŠNA ŠTUDIJA O TERAPEVTSKIH UČINKIH HHC?
Skupina japonskih raziskovalcev je leta 2007 objavila članek, v katerem so predstavili svoje ugotovitve o učinkih HHC na miši. Študija je pokazala, da je HHC pri miših povzročil znaten učinek blokiranja bolečine. Te in številne druge študije, ki trenutno potekajo, kažejo, da je HHC zelo obetave

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.