opis izdelka

Integra Boost 55% 67 Gramov

5,99

Za optimalno shranjevanje cvetja, tako da se ne oblikujejo, izsušijo ali celo izgubijo svoj učinek, mora biti vlaga v posodi za shranjevanje vedno med 55% – 62%.

“Integra Boost” Humidiccant, ki ga proizvaja “Desiccare, Inc.” uporablja patentirano tehnologijo, ki po potrebi sprosti vlago ali absorbira vlago in tako ohranja relativno vlažnost v zaprtem okolju pri 55% ali celo 62%. Katera izmed njih je odvisna od vaših želja in vrste cvetja. Oba sta varna, ker sta oba v idealnem območju.

Zaradi te 2-smerne regulacije vlage ima cvet v času skladiščenja najboljše pogoje za vzdrževanje in celo izboljšanje (fermentacije) učinka, arome, svežine, okusa in barve. 

V posodo za shranjevanje preprosto dodajte paket paketov. Do 1lb cvetja uporabite 67g ‘Integra Boost’. Priloženi indikator prikaže takoj, če relativna vlažnost ni več optimalna in je treba zamenjati ojačevalec. In to brez dotikanja in morda kontaminacije cvetja. Povzročitelj ne vsebuje soli, ampak rastlinsko raztopino z glicerolom in vodo. Embalaža je natisnjena z barvami za prehrano, tako da cvet ne škodi. Ojačevalnik je tudi biološko razgradljiv, odporen na trganje in odporen proti pljuskom. Ostane prožna in preprečuje iztekanje vsebine.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke