opis izdelka

Adjust-A-Wings Avenger Medium

107,00

Dvokrilni reflektor Adjust-A-Wings Avenger Medium primeren za sijalke do 1000W. Z reflektorjem Adjust-A-Wings dosežemo od 40-88% boljšo izkoriščenost od navadnih reflektorjev Long Gloss. Reflektor s 600w sijalko pokriva površino 175×135 cm ali več!

Opis

Dvokrilni reflektor Adjust-A-Wings Avenger Medium primeren za sijalke od 250w do 600w. V setu je tudi Super Spreader Large. Reflektor iz visoko kakovostnih konstrukcijskih lastnosti, ter projekta zaščitenega z mednarodnim patentom.
Ponaša se s praktičnostjo in uporabnostjo. Regulirni sistem odpiranja loput dopušča usmeritev svetlobnega snopa samo na željeno – potrebno mesto s pomočjo napenjalcev. Posebna oblika loput zagotavlja bolj homogeno oskrbo svetlobe.
Z vključitvijo razsipalnika Super Spreader (vključen v kompletu) dosežemo, da ni več vročih polj na sredini, tako da reflektor približamo na 20cm od vrha rastlin. Ni nevarnosti, da bi jih požgali ali pa pretirano segreli prostor.
Zahvaljujoč tej rešitvi, se svetlobni žarki s pomočjo Spreader-ja usmerijo v lopute, kjer se večji del toplote iz sijalke izloča in s tem izboljša oskrbo v svetlobnem snopu. Z reflektorjem Adjust-A-Wings dosežemo od 40-88% boljšo izkoriščenost od navadnih reflektorjev Long Gloss. Istočasno povečamo pridelovalno površino na 0,8-1,2m² za 400W in na 1,2-1,8m² za 600W.

LASTNOSTI

– Dvakratna moč in učinkovitost v primerjavi z večino drugih reflektorjev na svetovnem trgu
– Povečajte rastoče območje pod vsako svetilko do 75%
– Povečajte izkoristek na svetilko do 50%
– Zmanjšajte toploto, prihranite moč
– Odpornost na korozijo
– 97% reflektivnost
– Steklena prevleka Super Alloy (Glass Coated Super Alloy)
– Nastavljivi dvojni parabolični reflektorji
– 20 let brez izgube reflektivnosti reflektorja

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke