Exstractor Conrok Black Leaf

145,95

Komplet za ekstrakcijo Conrok iz Black Leaf-a vsebuje vse, kar potrebujete za ekstrakcijo dragocenih olj iz zelišč in rastlinskih ostankov. Ekstraktor vključno s praznilno enoto, tesnilnim obročem in sitom. 300 ml prvovrstnega plina butan Black Leaf. Silikonsko ploščo za nadaljnjo obdelavo. Palčko iz nerjavečega jekla, ter posodice z silikonskimi pokrovčki in majhen silikonski kozarec za shranjevanje pridobljenih dragocenih snovi. Vse skupaj je varno in neopazno zapakirano v vodotesno škatlo.

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Z ekstraktorjem Conrok je črpanje olja enostavno, hitro in (če le sledite navodilom) izjemno varno. Tri magnetne noge ekstraktorja zagotavljajo, da imate obe roki prosti. Kot zbirno ploščo se priporoča stekleno posodo. Ostanke ekstrakcije je mogoče enostavno odstraniti s pomočjo praznilne enote s povratno zanko.
Ekstraktor je izdelan iz visokokakovostnega, eloksiranega aluminija, ki je izjemno odporen na vročino, mraz in kemikalije ter je zelo trpežen. Praktični pripomočki, kot sta plošča za nadaljnjo obdelavo in kozarec, so izdelani iz živilsko varnega silikona, ki je odporen na toploto in mraz do 230°C in se ne sprijema. Odlično za ravnanje z lepljivimi snovmi.
Plin butan iz Black Leaf-a je zaradi svoje zelo visoke stopnje čistosti in izkoristka idealen za pridobivanje olja, seveda pa se lahko uporablja tudi za polnjenje vžigalnikov.
Dovolj je le približno 50g posušenih zelišč in pridobivanje olja se lahko začne!

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.