Growbox Set 600W+400w+250w

399,95

Specializirani notranji šotor za rast vaših rastlin. Je za profesionalce in pa tudi začetnike gojenja.

Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Set vsebuje:

 • Dušilka

Profesionalna digitalna dušilka, Urban Garden je nastavljiva dušilka z katero lahko uporabljate 250w, 400w in 600w+ X Boost 660w  HPS in MH žarnice.

 • Reflektor Hammerd

Izstopa v svoji kategoriji kot najbolj uporabljen in ugoden na trgu.Narejen je iz  materiala, ki posnema stucco učinek. 7-delna odsevna stena omogoča visoko odsevnost in optimalno širitev svetlobe.
Pripravljen je za takojšnjo uporabo, saj ima priložene grlo za sijalke tipa  HPS in MH (400W, 600W,1000w), vijake, nosilec ter okovje.

 • Lastnosti:

Dimenzije=500mm x 400mm, sestava=iz aluminijaste Stucco pločevine, okovje=E40, debelina pločevine=0.6mm, teža=65g.

 • Sijalka sylvania 600w 

Primerna je za rast in cvetenje, natrijeva sijalka Sylvania HPS . Žarnica je bila razvita specifično za uporabo v rastlinjakih in ima visok faktor Phytolumnov. Tej sijalki je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja. Življenjska doba sijalke Sylnavia HPS 600W je približno 30.000ur in osvetli površino od 1,8m².

 • PIRATE BOX 120x120x200mm GROWBOX

Growbox s kovinskim ogrodjem, platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitetnega materiala, 95% reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno, kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra.

 • Lastnosti:

Velikost sestavljenega boxa je 120x120x200cm.

 Velikost zloženega boxa, škatla 122x25x13cm.

 Teža: 14kg. 

Box je primeren za 1x600W luč.

 Priporočeno prezračevanje: Set 250 m³/h. 

Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. 

Growbox ima nameščene sledeče odprtine: 

Na levi in desni strani sta dve odprtine preko katerih lahko pridemo do rastlin. Na levi in desni zgornji strani sta 200mm. odprtine za cooltube. Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno. Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta odprtini za kable. Ventilacijske odprtine so premera 200mm. in se nahajajo: Spredaj spodaj levo in desno. Na stropu zadaj levo in desno.

 

 • Ventilator TT 125

Vents ventilator TT125 220m³/h – 280m³/h. Ventilatorji Vents TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji. So posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in povzročajo nizko raven hrupa. Ventilatorji so združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø125mm do Ø315mm. Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice in kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd.

Karbonski filter ima priključek premera 125mm. Filter za razliko od cenejših modelov nima oglja v peletih, temveč oglje najvišje kakovosti 100% RC-48 Australian virgin carbon. Ima debelejšo plast aktivnega oglja. Idealni pretok zraka je 250m³/h Maksimalni pretok zraka je 360 m³/h Življenjska doba filtra je do 18 mesecev. V kompletu je tudi prefilter izdelan iz posebnega filca.

 

 • Cev za prezračevanje 125mm

Zelo upogibna in trpežna aluminijska gibljiva cev za prezračevanje.

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.