opis izdelka

Growbox Set 600W+400w+250w

399,95

Kategorija:

Opis

Set vsebuje:

Dušilka

 • Profesionalna digitalna dušilka, Urban Garden je nastavljiva dušilka z katero lahko uporabljate 250w, 400w in 600w+ X Boost 660w  HPS in MH žarnice.

Reflektor Hammerd

izstopa v svoji kategoriji kot najbolj uporabljen in ugoden na trgu.
Narejen je iz  materiala, ki posnema stucco učinek.
7-delna odsevna stena omogoča visoko odsevnost in optimalno širitev svetlobe.
Pripravljen je za takojšnjo uporabo, saj ima priložene grlo za sijalke tipa  HPS in MH (400W, 600W,1000w), vijake, nosilec ter okovje.

 • LASTNOSTI: Dimenzije=500mm x 400mm, sestava=iz aluminijaste Stucco pločevine, okovje=E40, debelina pločevine=0.6mm, teža=65g.

Sijalka sylvania 600w 

 • Primerna je za rast in cvetenje, natrijeva sijalka Sylvania HPS . Žarnica je bila razvita specifično za uporabo v rastlinjakih in ima visok faktor Phytolumnov. Tej sijalki je bila dodana plava barva, kar jo naredi uporabno v fazi vegetacije ter cvetenja. Življenjska doba sijalke Sylnavia HPS 600W je približno 30.000ur in osvetli površino od 1,8m².

PIRATE BOX 120x120x200mm GROWBOX

 • Growbox s kovinskim ogrodjem, platno je na notranjem delu odbojne srebrne barve, zunanji del pa je črn, je ekstra debeline in ne vpija vode ter vlage. Izdelan iz zelo kvalitetnega materiala, 95% reflektivni Mylar (hammered effect mylar fabric 210D). V boxu je dodatno dno ,kar vas obvaruje pred manjšimi izlitji vode. V kompletu so tudi trakovi za obešanje filtra.
 • LASTNOSTI: Velikost sestavljenega boxa je 120x120x200cm. Velikost zloženega boxa, škatla 122x25x13cm. Teža: 14kg. Box je primeren za 1x600W luč. Priporočeno prezračevanje: Set 250 m³/h. Nosilne palice za luči in filtre so izdelane v celoti iz železa. Growbox ima nameščene sledeče odprtine: Na levi in desni strani sta dve odprtine preko katerih lahko pridemo do rastlin. Na levi in desni zgornji strani sta 200mm. odprtine za cooltube. Na spodnjem delu sta dve odprtine za pasivno zračenje, katere lahko popolnoma odpremo ali po želji samo delno. Na hrbtni strani spodaj in zgoraj sta odprtini za kable. Ventilacijske odprtine so premera 200mm. in se nahajajo: Spredaj spodaj levo in desno. Na stropu zadaj levo in desno.

Ventilator TT 125

 • Vents ventilator TT125 220m³/h – 280m³/h.Ventilatorji Vents TT so visoko zmogljivi aksialni in centrifugalni ventilatorji.
  So posebej namenjeni za oskrbo in prezračevanje prostorov, ki zahtevajo visok tlak, močan pretok zraka in povzročajo nizko raven hrupa.
  Ventilatorji so združljivi z aluminijskimi prezračevalnimi cevmi od premera Ø125mm do Ø315mm. Izpušni prezračevalni sistemi, ki temeljijo na ventilatorjih TT so najboljša rešitev za prezračevanje kopalnice in kuhinje in drugih vlažnih prostorov, kot tudi za prezračevanje stanovanja, hiše, trgovine, kavarne, itd.
 • Karbonski filter ima priključek premera 125mm. Filter za razliko od cenejših modelov nima oglja v peletih, temveč oglje najvišje kakovosti 100% RC-48 Australian virgin carbon. Ima debelejšo plast aktivnega oglja. Idealni pretok zraka je 250m³/h Maksimalni pretok zraka je 360 m³/h Življenjska doba filtra je do 18 mesecev. V kompletu je tudi prefilter izdelan iz posebnega filca.

Cev za prezračevanje 125mm

 • Zelo upogibna in trpežna aluminijska gibljiva cev za prezračevanje.

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

In order to use this website we use the following technically required cookies
 • wordpress_test_cookie
 • wordpress_logged_in_
 • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke