Hesi Coco

11,5031,00

Hesi Coco je gnojilo, ki je namenjeno za rast in cvetenje v kokosovih substratih. Hesi Coco vsebuje kompleksna vezivna sredstva.

 

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Hesi Coco

Hesi Coco je super pospeševalec cvetenja. Je zasnovan za zadovoljevanje potreb rastlin po gojenju v coco coir. Hesi Coco ne pušča usedlin v substrata, saj ne vsebuje vlaken. Obogaten je z množico rastlinskih aktivnih vitalnih snovi. Te pomagajo da coco coir ostane zdrav in povečuje odpornost rastline. Proizvajalec zagotavlja jasen načrt hranjenja za preprosto uporabo ali kot izhodišče za odmerjanje, ki ga je treba uporabiti.

 

Pozor!
Hesi je posebej zasnovan za uporabo z vodo iz pipe in zmanjšuje pH vrednost namakalne vode, tako da ima ustrezno raven kislosti za rastline.

 

Proizvajalec: Hesi

 

Uporaba: Komplet gnojila iz kokosa za fazo cvetenja

 

Primerni rastni mediji: Coco (kokosova vlakna)

 

Sestava:
– Skupni dušik (N): 3,0%
– Fosforjev pentoksid (P2O5): 3,9%
– Kalijev oksid (K2O): 5,1%

Magnezij, kalcij, žveplo in elementi v sledeh: železo (Fe), mangan (Mn), cink (Zn), baker (Cu), bor (B), molibden (Mo), v stabilni, kompleksno vezani obliki. Vključuje tudi vitamin B1, B2, B6, rastlinski sladkor in aminokisline.

 

Velikost posode: 1000ml
Teža: cca. 1,16kg

 

Viri: https://www.hesi.nl/en

LINK HESI BLOG: https://growking.si/hesi-gnojila/

Količina

,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.