Hesi ph+ 1l

13,00

Tekočina HESI pH Up za zvišanje pH vrednosti.

Kategorije ,

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

V tleh pH vrednost enakomerno potone. Njihova hranila se ne hranijo tam ,saj se v določenem času sproščajo. Za hidro kulturo in kokos kulturo to ne velja. Za ti dve kulturi velja da ne hranijo nobenih hranilnih snovi ampak služijo samo za zasidranje korenin. V najboljšem primeru je, da je pH vrednost v sistemih približno 6, s sprejemljivim odstopanjem največ 0,2.

 

V hidro sistemih in koko sistemih je najpomembnejše, da ima namakalna voda optimalno pH vrednost, ko se hranila zagotovijo, da se omogoči kar največja absorpcija za rastlino je lahko nihanje pH katastrofalno.

 

Na primer:
 če je pH vrednost prenizka , poškoduje korenine
 če je pH vrednost previsoka, se hranila e smejo več absorbirati enakomerno ali dovolj

 

Uporaba:
Dodajajte kapljico po kapljico , dokler ne dosežete želene Ph vrednosti

 

Nikoli NE mešajte HESI pH up in HESI pH- skupaj! Hraniti izven dosega otrok! Hraniti pri sobni temperaturi! vedno uporabljajte zaščito (očala, rokavice)! Hlapove ne vdihovat! Če pride v stik z očmi, ustmi ali s kožo splahnite z veliko količino vode in poiščite pomoč pri zdravniku!!

VIRI: https://www.hesi.nl/en

pH-: https://growking.si/izdelek/hesi-ph-bloom/ 

 

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.