Integra Boost 62% 8 Gramov

1,99

Za optimalno shranjevanje cvetja, tako da se ne oblikujejo, izsušijo ali celo izgubijo svoj učinek, mora biti vlaga v posodi za shranjevanje vedno med 55% – 62%.

“Integra Boost” Humidiccant, ki ga proizvaja “Desiccare, Inc.” uporablja patentirano tehnologijo, ki po potrebi sprosti vlago ali absorbira vlago in tako ohranja relativno vlažnost v zaprtem okolju pri 55% ali celo 62%. Katera izmed njih je odvisna od vaših želja in vrste cvetja. Oba sta varna, ker sta oba v idealnem območju.

Zaradi te 2-smerne regulacije vlage ima cvet v času skladiščenja najboljše pogoje za vzdrževanje in celo izboljšanje (fermentacije) učinka, arome, svežine, okusa in barve.

V posodo za shranjevanje preprosto dodajte paket paketov. Do 30 gramov cvetja uporabite 8g ‘Integra Boost’. Priloženi indikator prikaže takoj, če relativna vlažnost ni več optimalna in je treba zamenjati ojačevalec. In to brez dotikanja in morda kontaminacije cvetja. Povzročitelj ne vsebuje soli, ampak rastlinsko raztopino z glicerolom in vodo. Embalaža je natisnjena z barvami za prehrano, tako da cvet ne škodi. Ojačevalnik je tudi biološko razgradljiv, odporen na trganje in odporen proti pljuskom. Ostane prožna in preprečuje iztekanje vsebine.

Ni na zalogi

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.