ActiTube Slim Filtri 50kom

6,95

To je odličen izdelek za ljudi, ki so bolj ozaveščeni o zdravju, ti filtri vam omogočajo, da uživate v kajenju, ne da bi “uničili pljuča”. Aktivno oglje v notranjosti Actitube filtra, filtrira  večino katrana in ostalih nezaželjenih snovi, kar povzroči okusnejše, hladnejše in blažje kajenje. Poleg tega je priporočljivo kaditi počasi, z majhnimi dimi (puffs) za najboljše rezultate.

Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Actitube

Z uporabo filtra z aktivnim ogljem ActiTube se velik del nevarnih snovi filtrira po aktivnem oglju in ne vdihava. Actitube vam s tem tudi ohladi dim in ustvari prijetno blag okus. Prav tako v veliki meri preprečuje grenki pookus v ustih. Ob pravilni uporabi se učinek pogosto zdi še močnejši. Da bi zagotovili najboljšo možno filtracijo, actiTube uporablja le najkakovostnejši aktivni oglje v obliki peletov (brez premogove breče) in popolnoma napolni filter (medtem ko v slabo napolnjenih filtrih dim išče pot okoli ogljika in zmogljivost filtracije se drastično zmanjša). Uporabljeni aktivni ogljik je rastlinskega izvora.

Učinki

– Okus se izboljša

– Pljuča so manj obremenjena

– Praskave mešanice dima so nežne

– Čisti dim kajenje je lažje

 

Opomba o uporabi: Če je temperaturna razlika med dimom in aktivnim ogljem prevelika, lahko to zamaši filter. Temparatura uporabe nad 5+ stopinj celzija.

VIRI: https://smart-smoking-shop.de/

Filtri Rolls: https://growking.si/kategorija-izdelka/headshop/filtri/filtri-rolls/

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.