Adjust-A-Wings Avenger Large

184,95

Dvokrilni reflektor Adjust-A-Wings Avenger Large primeren za sijalke do 1000W. Z reflektorjem Adjust-A-Wings dosežemo od 40-88% boljšo izkoriščenost od navadnih reflektorjev Long Gloss. Istočasno povečamo pridelovalno površino na 0,8-1,2m² za 400W in na 1,2-1,8m² za 600W v primerjavi z navadnimi Long Gloss reflektorji. Možnost monzaže dveh 400w ali dveh 600w sijalk, na en sam reflektor!

Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Dvokrilni reflektor Adjust-A-Wings Avenger Large primeren za sijalke do 1000W. V setu je tudi Super Spreader Large. Reflektor iz visoko kakovostnih konstrukcijskih lastnosti, ter projekta zaščitenega z mednarodnim patentom.
Ponaša se s praktičnostjo in uporabnostjo. Regulirni sistem odpiranja loput dopušča usmeritev svetlobnega snopa samo na željeno – potrebno mesto s pomočjo napenjalcev. Posebna oblika loput zagotavlja bolj homogeno oskrbo svetlobe.
Z vključitvijo razsipalnika Super Spreader (vključen v kompletu) dosežemo, da ni več vročih polj na sredini, tako da reflektor približamo na 20cm od vrha rastlin. Ni nevarnosti, da bi jih požgali ali pa pretirano segreli prostor.
Zahvaljujoč tej rešitvi, se svetlobni žarki s pomočjo Spreader-ja usmerijo v lopute, kjer se večji del toplote iz sijalke izloča in s tem izboljša oskrbo v svetlobnem snopu. Z reflektorjem Adjust-A-Wings dosežemo od 40-88% boljšo izkoriščenost od navadnih reflektorjev Long Gloss. Istočasno povečamo pridelovalno površino na 0,8-1,2m² za 400W in na 1,2-1,8m² za 600W.

LASTNOSTI

– Dvakratna moč in učinkovitost v primerjavi z večino drugih reflektorjev na svetovnem trgu
– Povečajte rastoče območje pod vsako svetilko do 75%
– Povečajte izkoristek na svetilko do 50%
– Zmanjšajte toploto, prihranite moč
– Odpornost na korozijo
– 97% reflektivnost
– Steklena prevleka Super Alloy (Glass Coated Super Alloy)
– Nastavljivi dvojni parabolični reflektorji
– 20 let brez izgube reflektivnosti reflektorja

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.