Big Bud

12,49120,95

Big Bud je stimulator, ki vsebuje 20 aminokislin katere so nujno potrebne za lepši in boljši razvoj rastline ter zagotavlja večji donos, gostoto cvetov in izboljša okus.

 

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Big Bud

Big Bud je močan booster cvetenja. Vsebuje aminokisline tipa L. Je za večje in bolj kompaktne cvetove. Spojine so z Bug Bud bolj aromatične  terpene.

Kako najlažje izkoristim svoj cvetoči booster? Big Bud naprednih hranilnih snovi ponuja preprost odgovor: naravno vse skupaj doseže pravilno ravnovesje med fosforjem in kalijem. Vendar uporabljeni fosfor in kalij nista nič manj pomembna sama po sebi. Tu se Advanced Nutrients v glavnem opira na izbor kakovostnih aminokislin tipa L. Predvsem zaradi teh aminokislin je Big Bud Liquid bistveno boljši od drugih ojačevalcev cvetenja. Spodbujajo proizvodnjo beljakovin in terpenov v vašem cvetu, pa tudi fenolov in alkaloidov.

Vaši cvetovi bodo občutno težji in bolj kompaktni ter bodo imela izrazito bolj ostre arome in okuse.

Večje cveti zahvaljujoč več kisika in izboljšanemu metabolizmu. Poleg tega napredna hranila vsebujejo askorbinsko in citronsko kislino. Te kisline zagotavljajo izboljšano oskrbo rastlin z kisikom in splošno optimizacijo metabolizma. Pomembna hranila se učinkoviteje prenašajo iz korenin v vse druge dele rastline, kar omogoča lažjo pretvorbo sladkorja v energijo. Poleg tega askorbinska kislina, ki se zlahka asimilira, poveča fotosintetsko aktivnost vaših rastlin. Zvezdne lastnosti  so prava mešanica vseh sestavin in enostavnost uporabe pri vsakodnevni uporabi. Vseh 20 aminokislin tipa L, pa tudi kalij, fosfor in magnezij so na voljo v popolnem odmerku, da lahko sprostite svoj največji učinek. Več cvetov, večje cvetove, intenzivnejše arome, močnejši okusi! Napredna hranila zagotavljajo vse zgoraj našteto, ko uporabljate Big Bud Liquid.

 

Navodila za uporabo:
Idealno za uporabo v kombinaciji z naprednimi hranili Bud Ignitor, Bud Candy in Overdrive

 

Big Bud lahko brez težav uporabljate z osnovnimi gnojili Advanced Nutrients
Odmerjanje: tedne 2 do 4 cvetenja, 2 ml tekočine na 1 liter hranilne raztopine
odmerjanje temelji na vrednosti ES 0,0. Če je vrednost EC nad 0,0 (npr. voda iz pipe),
odmerek ustrezno zmanjšajte.

 

Viri: https:/www.advancednutrients.com/

LINK BUD IGNATOR: https://growking.si/izdelek/bud-ignitor/

LINK BUD CANDY: https://growking.si/izdelek/bud-candy/

LINK OVERDRIVE: https://growking.si/izdelek/overdrive/

Količina

, , ,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.