Bud Candy

8,9598,95

Bud Candy je mešanica ogljikovih hidratov. Je 100% organski stimulator, ki okrepi sladkast okus, vonj, gostoto in obogati plodove ter preprečuje razvoj škodljivcev pred in po žetvi.

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Bud Candy

To gnojilo povečuje energije za obdobje cvetenja. Vsebuje vitalne ogljikove hidrate za vaše rastline, okrepi vonj in okus. Je 100% organski proizvod. Več okusa za domači pridelek Bud Candy iz Advanced Nutrients daje vašim rastlinam potrebno energijo in to počne ravno ob pravem času. Ravno v fazi cvetenja imajo vaše rastline močno povečano potrebo po sladkorju, aminokislinah in ogljikovih hidratih. Bud Candy jim daje ravno takšen dodaten zagon energije ob najpomembnejšem času. Vaš cvetovi in ​​plodovi postanejo večji, dišijo slajši, imajo boljši okus in tudi trajajo še dlje! Rastline napolnite z ogljikovimi hidrati.

 

Z temi hranilnimi snovmi dobite ravno pravo formulo za tako imenovano karboloadanje vaših ljubljenih rastlin.

Raziskave naprednih hranil so pokazale, da se ogljikovi hidrati najbolje absorbirajo, kadar so prisotni v obliki arabinoze, dekstroze, glukoze, maltoze in ksiloze iz surovega jajčnega ekstrakta, slada, ekstrakta brusnice in drugih visokokakovostnih virov ogljikovih hidratov. Zahvaljujoč tem ne morete preprečiti samo rasti sredi cvetenja. Z Bud Candy lahko spodbudite tudi koristne bakterije in glive v koreninski coni. To je zato, ker ravno takrat, ko jim zagotavljajo zunanje vire ogljikovih hidratov, najbolj uspevajo koristne bakterije in glive. Povečate koreninsko maso, izboljšate absorpcijo hranil, zaščitite korenine in proizvedete hormone, ki pospešujejo rast.

Z Bud Candyjem neverjetno spodbudi velikost, vonj in okus vaših cvetov in plodov. Tvoji cvetovi in ​​plodovi ostanejo sveži dlje. Povrhu tega z napitnimi hranilnimi snovmi Bud Candy zagotavljate, da vaše cvetovi in ​​plodovi ostanejo sveži in aromatični dlje tudi po obiranju in so manj nagnjeni k boleznim. Ščiti vašo letino pred škodljivimi mikrobi, dehidracijo ali krhkostjo in ohranja njihov okus na ravni vrha dlje časa. Dva močna ojačevalnika v enostavni formuli Bud Candy je 100% organski in združuje dva dodatka hranil Advanced Nutrients v enem enostavnem izdelku. Bud Candy vsebuje tako sladki list kot CarboLoad, ki vaše rastline oskrbuje s pravimi hranili v pravem času!

 

Navodila za uporabo:
Odmerjanje: 2 ml na 1 litra vode / hranilne
raztopine za cvetoče tedne 1- 6. Big Bud je primeren za
vse rastne medije in hidroponske sisteme.
Napredna hranila temeljijo na vrednosti EC 0,0

 

VIRI LINK: https://www.advancednutrients.com/

LINK BIG BUD:  https://growking.si/izdelek/big-bud/

 

Količina

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.