Bubbleator® B-Quick Machine +

199,98

Bubbleator® je najnovejši razvoj podjetja Mila’s Pollinator Company. Ima prostora za 400g  in je namenjen profesionalni intenzivni uporabi.

Na voljo po naročilu

Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Bubbleator® B-Quick Machine +

Priloženi dodatki:
– termometer
– 220 μm piramidna vrečka za notranjost stroja (za 400 g suhega rastlinskega materiala)
– 185 μm filtrirna vrečka
– 45 μm vrečka za lovljenje kristalov

 

Komplet 185 μm / 45 μm je primeren za hitro obdelavo, zlasti za manjše kristale.

Bubbleator® je najnovejši razvoj podjetja Mila’s Pollinator Company. Ima prostora za 400g  in je namenjen profesionalni intenzivni uporabi.
Je lahek in ga je mogoče hitro prevažati z vgrajenimi ročaji.
Poleg tega ima pogonski sistem, ki sproži gibanje rastlinskega materiala z nevsiljivimi sredstvi.

Z drugimi besedami: material lahko obdelate hitro in enostavno, medtem ko je vaš donos visokokakovostnega izdelka večji kot pri istem postopku pridobivanja ledu brez stroja.

V večini rastlinskih materialov je število kristalov manjših od 45 mikronov (μm), zato lahko izgubite del potencialnega izdelka, če ne uporabite dodatne vrečke za lovljenje mini kristalov. Če je v vašem materialu veliko velikih kristalov, se vreča 45 μm lahko nekoliko zamaši, kar povzroči neprijetno dolga praznjenja.

Dodatne informacije:
Teža 7 kg
Mere 36 x 35,5 x 51,8 cm

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.