Hesi bloom complex

11,9554,95

Hesi Bloom Complex je posebna formula, ki vsebuje vse potrebne elemente za optimalen razvoj rastline v fazi cvetenja. Bloom Complex je obogaten z aminokislinami, vitamini in minerali.

 

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

HESI

HESI Bloom kompleks za fazo cvetenja Zagotavlja vse potrebne snovi za rastline in njihove potrebe med cvetenjem. Hrani rastline z dušikom, fosforjem, kalijem, magnezijem, kalcijem in drugimi elementi. Hesi Bloom Cmmplex je bogat tudi z vitamini aminokislinami in vitamini, ki spodbbujajo razvoj rastline. Glavni rezultat tega je da rastline bujno cvetijo. Vsebuje tudi korektor pH.

Z tem gnojilom se pH hranilne vode popravi na rahlo kislo vrednost. Rastlina tako absorbira vnesena hranila optimalno okoli rahlo kisle vrednosti. Ne vsebuje nepotrebnega balasta saj ga rastlina v celoti absorbira.Vsebuje dve vrsti dušika: mineralni in organski. To ohranja vsebnost ES nizko z visoko učinkovitostjo in aktivnostjo hranil. To je tudi razlog, da odmerjanja HESI prehrane ne bi smeli temeljiti na vrednostih EC, kar ste navajeni pri drugih blagovnih znamkah. Priporočeno je da ne predozirate.

 

Sestava:
NPK 3 + 3 + 4
Dušik N 3,0%, fosfor 2,6% P2O5,
Kalij 3,6% K2O. Drugo: magnezij, kalcij,
sulfat in elementi v sledeh: železo, mangan, cink,
baker, bor, molibden, plus vitamini
B1, B2, B6, rastlinski sladkorji in aminokisline.

 

Odmerjanje: cvetoče rastline: 50 ml / 10 litrov (+ do 25 ml fosforja plus / 10 litrov)
Velikosti embalaže: 0,5 L / 1 L / 5 L / 10 L / 20 L

 

Korektor pH HESI Bloom Complex je aktiven tudi skupaj s HESI Phosphorus Plus in pH
preusmeri v rahlo kislo območje, kar je optimalno za rastlinsko območje.

 

VIRI: https://www.hesi.nl/en

HESI PHOSPHOR PLUS: https://growking.si/izdelek/hesi-phosphor-plus/

 

Količina

, , , ,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.