Hesi Phosphor Plus

8,9546,95

Hesi Phosphorus Plus je namenjeno za različne vrste substratov in posebej za fazo cvetenja. Hesi Phosphorus Plus je obogaten s fosforjem, ki ga rastlina potrebuje v določenem obdobju v fazi rasti in povzroča dodatno tvorbo kalija za hitrejši prenos hranil do cvetov.

 

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

HESI

Gnojilo HESI Phosphor Plus se uporabljamo v kombinaciji s Hesi Bloom gnojilom v drugi fazi cvetenja.S tem gnojilom skrbimo za nego rastlin, med cvetenjem se razvije povečana potreba po fosforju pa tudi kaliju. Z tem gnojilom dobivajo rastline prava sredstva za rast. Fosfor je tisti, ki skrbi za dodatno tvorbo cvetov. Kalij pa skrbi za hiter transport do cvetov. Primeren je za vse oblike pomanjkanja fosforja ali kalija.

 

Gnojilo se uporablja v drugi fazi cvetenja skupaj s Hesi Bloom Complex.

 

Sestava: PK 7 + 5
Fosfor: 7,2% P2O5
Potazij: 5,0% K2O

 

Odmerjanje: (dodatno HESI Bloom Complex)
cvetoče rastline: + 25 ml fosforja plus / 10 litrov

 

Velikosti embalaže: 0,5 L / 1 L / 5 L / 10 L / 20 L

Korektor pH HESI Bloom Complex je aktiven tudi skupaj s HESI Phosphor Plus saj pH
preusmeri v rahlo kislo območje.

 

Link HESI Bloom Complex: https://growking.si/izdelek/hesi-bloom-complex/

VIRI: https://www.hesi.nl/en

Količina

, , ,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.