Hesi Root Complex

18,2992,95

Hesi Root Complex je rastlinski stimulator ki je namenjen posebej koreninam in njihovem zdravstvenem stanju. Root Complex aktivira specifične bakterije v substratih, katere pospešijo absorbcijo gnojil, kar omogoči zdravo rast rastlin. Hesi Root Complex je koreninski komplex, ki omogoča rastlini popolne pogoje, ki jih potrebuje za fotosintezo in vsebuje veliko količino vitalnih hranil, katere oskrbujejo rastlino s potrebnimi hranili za optimalno rast. Hesi Root Complex se lahko uporablja skupaj s Hesi SuperVit, Hesi PowerZyme in z drugimi gnojili.

Počisti
SKU N/A Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Hesi Root Complex

Hesi Root Complex je za vse naraščajoče medije. Zmogljive korenine za zdrave rastline. Je rastlinski zaganjalnik za zdrave korenine, visoko odpornost in optimalne pogoje v rastnem mediju. Izboljšuje absorpcijo gnojil in aktivira prstne bakterije. Bakterije pomagajo rasti rastlin, ker razgrajujejo neuporabne snovi v rastnem mediju. Hesi root zagotavlja zdravo, zeleno barvo, gosto steblo in močne korenine. To Hesi gnojilo je še posebej primerno za uporabo s potaknjenci in sadikami ter pri ponovnem sajenju.

 

Proizvajalec zagotavlja jasen načrt hranjenja za preprosto uporabo ali kot izhodišče za
odmerjanje, ki ga je treba uporabiti.

 

Pozor!
Hesi Root Complex je posebej zasnovan za uporabo z vodo iz pipe in zmanjšuje pH vrednost
namakalne vode, tako da ima za rastline pravo stopnjo kislosti.

 

Proizvajalec: Hesi

 

Uporaba: Rastlinska pomoč pri stimulaciji korenin

 

Primerni rastoči mediji: vsi naraščajoči mediji.

 

Sestava (analiza proizvajalca):

Elementi v sledeh:
 železo (Fe),
 mangan (Mn),
 cink (Zn),
 baker (Cu),
 bor (B),
 molibden (Mo),
 v zapleteni obliki.
 Vključuje tudi vitamin B1, B2, folno kislino, rastlinski sladkor, aminokisline, kot so
glicin, histidin in tirozin.

 

Velikost posode: 1000ml

 

LINK VIRI: https://www.hesi.nl/en

LINK HESI BLOG: https://growking.si/hesi-gnojila/

Količina

, , ,

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.