Actitube Filtri

Actitube Filtri

Actitube Filtri z aktivnim ogljem ne pripomorejo le k bolj zdravemu dimu, ampak tudi okusnejšemu za zagon! Ugotovite, zakaj si actiTube zasluži naziv Avant-Garde podjetnik, in odkrijte njihovo edinstveno paleto izdelkov, ki je na voljo v trgovini GrowKing! Industrija konoplje je raznolika pokrajina. Kar je bil trg, ki je ponujal le osnovno, zdaj skrbi za številne vidike iznajdljivosti v celotnem kanabizmu. V tem blogu bomo raziskovali zgodovino in paleto izdelkov za aktiTube, pionirskim podjetjem, ki se osredotoča na izboljšanje kakovosti in čistosti kajenja. Toda biti avantgardni podjetnik pomeni več kot samo ponuditi kakovostno blago, hvaležno je, da je actiTube izstopajoč tudi po njihovi svetovni storitvi strank in preglednosti, zaradi česar so eden izmed najboljših strokovnjakov v svoji niši. Zdaj pa raziščimo kaj stoji za izvirnim podjetjem Actitube.

DEJAVNOST: ZGODOVINA IN MISIJA PODJETJA 

Dokaj dobro je znano, da kajenje zelišč ni nujno najbolj zdrava metoda ali vnos “zelišč”. Vendar pa obstajajo načini za zmanjšanje škode na pljučih. Potem ko je v poznih 90. letih prejšnjega stoletja prejel znanstveni nasvet od prijatelja zdravnika, je ustanovitelj akcije Youtube odkril, da je oglje lahko filtriralo neželene snovi iz konopljiniga dima, hkrati pa izboljšalo tudi okus. Ob tem razkritju se je rodila osnova za posel. Zanimivo je, da se je podjetje prvič začelo leta 2001 kot Tune Smart Smoking in pod tem imenom ostalo do leta 2014. Večina trgovcev na drobno je bila skeptična glede učinkovitosti filtracije oglja. Ko pa je postalo očitno, da ima ta metoda pravzaprav legitimno spretnost, se je začela vtihotapljanje ali novi trgovci na drobno. Danes je mogoče te izdelke dobiti v večini nemških prodajaln in drugih po vsej Evropi.

Ko govorimo o Nemčiji, so vsi izdelki so proizvedeni v skladu z najvišjimi standardi kakovosti. V prizadevanju za podporo lokalnemu podjetju actiTube pogosto sodeluje s skupnostnimi podjetji pri ustvarjanju in distribuciji njihove ponudbe. Poleg tega je v aktiTubeu zavzeta edinstvena naravnanost na storitve za stranke – resnično edinstvena glede na kupčevo izkušnjo in ne ustvarjanje “všečkov” za podjetje. Tako actiTube ne shranjuje podatkov uporabnikov in ne uporablja Google Analytics, zato namerno ohranjajo zelo omejeno prisotnost v družabnih medijih. Vendar to ni v prizadevanju, da bi ustvarili oddaljenost od strank, actiTube še vedno z veseljem ponuja e-poštne in telefonske številke, če bi stranke potrebovale kakršna koli vprašanja ali pomisleke. In kot dodaten dokaz, da jemljemo preglednost resno, nikoli ne pišejo in ne napihujejo recenzij svojih izdelkov, da bi bili videti boljši. Za te avantgardne podjetnike je dovolj, da proizvodi govorijo sami.

DEJAVNOST: RAZRED PROIZVODNJE

V GrowKingu smo ponosni, da za svojim strankam ponujamo izdelke izdelkov actiTube. Ti filtracijski sistemi so edinstveni in vsestranski ter so na voljo po zelo dostopnih cenah. Da ne omenjam, so zdravstvene koristi, ki jih ti izdelki na dolgi rok ponujajo, več kot vredne majhne naložbe.

ActiTube Filtri “SLIM”

S temi filtri z aktivnim ogljem podjetja actiTube lahko zmanjšate vnos katrana, hkrati pa se prepustite užitkom kajenja stožca ali druge vrste zavijanja. Filtri imajo na obeh koncih keramične pokrovčke, ki zagotavljajo, da je vsak dim okusn gladek in hladen. Ti tanki filtri ne ustrezajo “Tune In” cevi za kajenje.

Actitube Filtri
Actitube Filtri

Actitube Filtri z aktivnim ogljem navadne velikosti

Ti visokokakovostni filtri z aktivnim ogljem navadne velikosti iz actiTube bodo znatno izboljšali vašo kajenje. S temi filtri se ne bo izboljšal samo okus mešanice zelišč za kajenje, zmanjšala se bo tudi količina nezdravih snovi, kot je katran, ki bi jih običajno vdrli v pljuča. Preprosto ni razloga, da bi ta izdelek zaobšli pri zvijanju naslednjega stožca. Poleg tega se lahko ti filtri uporabljajo tudi s cevjo za pametno kajenje . Filtri so na voljo v paketih 10, 40 in 100.

Actitube
Actitube

ACTITUBE BOWL “DROP-OUT”

S skledo actiTube “Drop-Out” lahko svojo običajno posodo spremenite v sistem filtracije naslednjega gena. Izgorevalno komoro posode napolnite s peleti z aktivnim ogljem (10 g je vključeno), dajte na posodo za izpust in uživajte posebno gladek in čuten dim. Silikonsko tesnilo na ozki strani zagotavlja dobro tesnjenje in trdno drži posodo na svojem mestu. Na voljo v 2 velikostih. Majhna: 17mm-22.5mm, velika: 22.5mm-28mm

Actitube Drop out
Actitube Drop out

ACTITUBE BOWL “TURN ON”

Posoda “Turn on”, ki jo izvaja actiTube, je dvodelna posoda, izdelana iz kakovostnega lesa. Vsakemu bongu ustreza standardna nit in ima dodatno komoro za pelete z aktivnim ogljem, kar zagotavlja zelo gladko in prijetno kajenje. Eno polnjenje pelet z aktivnim ogljem traja približno 20 dimov, vendar je to odvisno od količine in sestave mešanice za kajenje.

Actitube Turn On

VPLIV DEJAVNOSTI

Kljub dejstvu, da je trajalo nekaj časa, da je inovativni izdelki actiTube prepričali skeptike v industriji, danes drugi voditelji kanabisa dejansko razvijajo izdelke, narejene posebej za delo s ponudbo.

Vzemimo za primer še enega avantgardnega podjetnika – steklarskih mojstrov pri EHLE-u, ki je ustvaril posebne steklene nastavke, ki ustrezajo filtrom Slim. Ta izdelek odpravlja potrebo po kartonskih nasvetih in omogoča še bolj prijetno in čisto kajenje kot prej! Da ne omenjam, da so stekleni nasveti EHLE večkratni in trajnostni, s čimer se lahko vsi srečamo. In to je šele začetek. Ker je actiTube usmerjen v prihodnost in širi svoj katalog, da bo poskrbel za raznoliko demografijo industrije, ste prepričani, da boste v prihodnjih letih slišali veliko več o teh podjetnikih in njihovem vplivu.

VIRI: http://smart-smoking.de/en

FILTRI: https://growking.si/kategorija-izdelka/headshop/filtri/filtri-actitube/