Hesi Starter Box Hydro

58,00

Hesi Starterbox Hydro je začetni set, ki vam zagotavlja optimalen začetek gojenja rastlin. Namenjen je gojenju v hidroponičnih sistemih.

Kategorija

Brezplačna dostava

pri nakupu nad 50 €
*(do 10kg)

100% garancija

vračilo v roku 14 dni

Diskretno

nakupovanje in pošiljanje

Telefonska podpora

na +386 70 554 718

Hesi Starter Box Hydro

Hesi Starter Box Hydro je priljubljen med domačimi vrtnarji zahvaljujoč lahki uporabi. Komplet vsebuje vse izdelke Hesi, ki so potrebne za gojenje v Hydro sistemih in podobnih rastnih gojiščih. Za fazo rasti se uporablja Hesi Hydro Grow , Hydro Bloom kompleks in pk 13/14 pa zagotavljata pa vse kar rastlina potrebujev v cvetenju. Sistem Hesi je skozi celoten življenski cikel zaokrožen z uporabo SuperVit, prpravka vitamino in aminokislin. Hesi gnojila so kombinacija organskih in mineralnih sestavin, večinoma v puferiranih oblikah, kar zmanšuje tveganje za prekomerno gnojenje. HESI Hydro Starter Set je dobra izbira za začetnike in tiste, ki se želijo izogniti vlaganju veliko časa in truda v spremljanje prevodnosti in pH. vrednosti tal. Komplet je sestavljen tako, da izpolnjuje zahteve za gojenje Hydro sistemih.

Hesi Starter Box Hydro Vsebuje

 

Hydro Root Complex
Je za zdrave korenine, odpornost in dober razvoj za vse vrste rastlinskih podlag. Aktivira bakterije in izboljša absorbcijo gnojila. Je priporočeno gnojilo za močne korenine. Skrbi za zdravo zeleno barvo.
Odmerek je 50ml na 10L vode.

 

Hesi Hydro Grow
je visokokakovostno gnojilo za hidroponiko rastočih rastlin, obogateno z rastnimi aktivnimi vitalnimi snovmi, ki povečujejo rastlinsko energijo in ohranjajo rast flore v zdravju.
Odmerek je 50ml na 10L vode.

 

Hesi Hydro Bloom
Je visokokakovostno gnojilo za hidroponike rastlin v fazi cvetenja. Za visoko rastlinsko energijo in zdravo floro tal.
Odmerek je 50ml na 10 L

 

Dodatni phophore + kalij za cvetoče rastline v hidroelektrarnih in kokosovih rastlinskih
sistemih. Odmerjanje: 1L / 750 L vode

 

HESI Super Vit
Vsebuje 25 rastlinskih aktivnih vitalnih snovi, ki tvorijo moč za rastline in talno floro. Super
Vit spodbuja proizvodnjo rastnih in cvetnih hormonov. Rezultat: vitalne, zdrave rastline z
izjemno bogatim cvetenjem. Med rastjo in cvetenjem v namakalno vodo redno dodajte ali
škropite. Za vse rastlinske podlage.
Odmerek je 10ml na 650L vode.

 

Hesi Power Zyme
Ohranja rastlinski substrat čist z razgradnjo rastlinskih ostankov v glukozo. Glukoza služi kot hrana za korenine in floro zemlje. Zagotavlja sadilni substrat, bogat s kisikom, saj preprečuje gnilobo in izboljša biološko ravnovesje.
Odmerjanje 1: 500 = 2 ml na liter

 

LINK VIRI: https://www.hesi.nl/en

LINK BLOGhttps://growking.si/hesi-gnojila/

 

 

 

 

 

 • BREZPLAČNA DOSTAVA ob nakupu nad 50€ do 10kg
 • NI dodatnih PROVIZIJ pri ODKUPNINI
 • Možnost plačila ODKUPNINE s KARTICO ali GOTOVINO 

Načini dostave:

 • GLS
 • GLS paketomat in druga prevzemna mesta
 • Pošta Slovenije
 • Pošta Slovenije POŠTNO LEŽEČE (BREZ Poštnega obvestila)
 • Prevzem v poslovalnici Pošte Slovenija (Kupec prejme na naslov Poštno obvestilo)
 • Prevzem v podjetju vsak delavnik 10:00 – 19.00
 • S KREDITNO ALI PLAČILNO KARTICO
 • GOTOVINSKO v podjetju
 • PO POVZETJU Z ODKUPNINO
 • NA OBROKE (DINERS…)
 • PO PREDRAČUNU

Plačilo po povzetju se izvede gotovinsko ali s kartico dostavni službi, v poslovalnici dostavne službe ali na paketomatu oz. drugih spremejnih mestih brez dodatnih provizij.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico je možno s karticami MasterCard, Visa in Diners.

Plačilo po predračunu se izvede na TRR  Tomaž Kos, s.p. bančno nakazilo na ABANKA, IBAN: SI56 0510 0801 6437 321 Naročilo bo izvedeno po prejemu plačila na TRR podjetja. Za hitrejšo obdelavo lahko potrošnik posreduje kopijo izvršenega plačila na e-naslov.

Diners International kartico omogočamo nakupe z obročnim odplačevanjem. Nakup lahko poravnate v več obrokih: od 2 do 36 obrokov. Nakup je možen tudi za kupce, ki so DDV zavezanci. GrowKing za nakup na obroke ne zaračunava nobenega dodatnega stroška.
Za omogočanje obročnih nakupov mora kupec najprej z Erste Card skleniti posebno pogodbo za storitev obročnih nakupov. Storitev nakup na obroke ima poseben okvir porabe, ločen od limita na kartici. To omogoča vsakodnevne nakupe z vašo kartico, kljub temu, da ste izkoristili svoj obročni limit. Obročno plačilo s kartico Diners Club je preprosto – zadostuje le podpis.
Ob plačilu uporabite kartico Diners Club in na prodajem mestu poveste, da želite izvesti obročno transakcijo, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov. Najnižji znesek obroka ni določen.
Višina nakupa je omejena z višino okvirnega kredita, ki je določena s kreditno pogodbo, sklenjeno med kupcem in izdajateljem kartice.
Na prodajnem mestu prodajalec vnese v POS terminal število obrokov in počaka na odobritev transakcije, v aplikaciji Nespay, na spletu, pa kupec izpolne polje z ustreznim številom obrokov.
Postopek obročnega nakupa je na prodajnem mestu zaključen, ko POS terminal natisne slip in ga kupec podpiše, na spletu pa, ko aplikacija Nestpay sporoči, da je plačilo uspešno izvedeno.